Uutiset


2018-08-14

Tuottavuusohjelma kiinnostaa yrityksissä

Tuottavuusohjelma on herättänyt kovasti kiinnostusta Teknologiateollisuuden jäsenyrityksissä ja niiden henkilöstössä.
Lue lisää


2018-04-25

Sali oli täynnä tuottavuusohjelman avausseminaarissa

Sali oli täynnä, kun Teknologiateollisuuden ja Teollisuusliiton tuottavuusohjelma starttasi keskiviikkona Vantaalla. Mukana olleet saivat tuhdin tietopaketin siitä, mitä on tuottavuuden parantaminen yhdessä. Aiheesta keskusteltiin heti aamusta myös Ylen aamu-tv:ssä, missä olivat vieraina Teollisuusliiton puheenjohtaja Riku Aalto ja Teknologiateollisuuden varatoimitusjohtaja Eeva-Liisa Inkeroinen.
Lue lisää


Teknologiateollisuus ja Teollisuusliitto aloittavat yhteisen tuottavuushankkeen

Teknologiateollisuus ry ja Teollisuusliitto ry haluavat yhdessä tukea yrityksissä tapahtuvaa tuottavuuskehitystä. Liitot ovat juuri aloittamassa Tuottavuutta yhdessä -nimisen tuottavuusohjelman, johon odotetaan mahdollisimman monia yrityksiä eri puolilta maata. Liitot ovat yhtä mieltä siitä, että tuottavuus on keskeinen kilpailukykytekijä ja sen eteen on paljon tehtävissä. Keskeisessä roolissa on hyvä yhteistyö yrityksissä.
Lue lisää


2018-04-23

Teknologiateollisuudessa haetaan tuottavuuskasvua yhteisvoimin

Tuottavuutta yhdessä -hankkeen tavoitteena on tuoda Suomeen kasvua, menestystä ja työtä. Toivottavasti yritykset lähtevät laajasti mukaan tuottavuuden parantamiseen yhteistyössä, kirjoittavat Teollisuusliiton puheenjohtaja Riku Aalto ja Teknologiateollisuus ry:n varatoimitusjohtaja Eeva-Liisa Inkeroinen yhteisessä kirjoituksessaan Kauppalehdessä 23.4.2018.
Lue lisää