Miten mukaan?

Tuottavuusohjelmaan pääsee mukaan ilmoittautumalla. Toivottavasti mahdollisimman moni työyhteisö tarttuu tähän ainutlaatuiseen mahdollisuuteen kehittää tuottavuutta.

Sen jälkeen kun yritys on ilmoittautunut, teemme sen kanssa yhdessä alustavan suunnitelman etenemisestä. Tarkoitus on, että aivan ensimmäiseksi arvioidaan yrityksen tai sen yksikön yhteistoiminnan nykytila. Tämä voidaan tehdä liittojen laatimalla ja hyväksi koetulla ”tasomittarilla”.

Tasomittauksen jälkeen yritys saa asiantuntijalta tilannearvion sekä ehdotuksen parannuskohteista. Kehittämiskohteet voivat liittyä yhteistoimintaan tai laajemmin yrityksen toimintaan. Työyhteisö päättää tietenkin itse omista kehittämiskohteistaan.

Mukaan lähtevä yritys voi osallistua tarjolla oleviin valmennuksiin ja hankkia ohjelmaan kuuluvaa konsultointiapua haluamassaan laajuudessa. Liittojen asiantuntijoiden valmennukset ovat ilmaisia, samoin kolme Lean-konsulttipäivää.

Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella.

Ilmoittautumisen jälkeen yritykseen otetaan yhteyttä ja sovitaan lopullisesta sitoutumisesta, hankkeen luottamuksellisuudesta jne.

 

Kysy lisää hankkeen projektipäälliköiltä:

Teknologiateollisuus ry
Projektipäällikkö Tapio Toivonen
puhelin: 050 380 1790
tapio.toivonen@teknologiateollisuus.fi


Teollisuusliitto ry

Projektipäällikkö Mirjami Suikki
puhelin: 0400 515 941
mirjami.suikki@teollisuusliitto.fi